Індійська маска для волосся

Індійські жінки від природи нагороджені сильним, густим і міцним волоссям, а Індійська маска для волосся допомагає зберегти його красу на все життя. Особливі секрети краси передаються від матері до дочки та використовуються протягом століть.

Регулярне використання цієї індійської маски для волосся допоможе:

  • відновити волосся, пошкоджене частим фарбуванням;
  • повністю зупинити випадіння волосся;
  • усунути наслідки впливу приладів для укладки;
  • оздоровити волосся та повернути його природній блиск;
  • усунути лупу;
  • відновити нормальний стан шкіри голови (усунути жирність або сухість).

Індійська маска для волосся

Інгредієнти:

  • 2 ст.л жирної сметани (краще кислої)
  • 1 ч.л меленого коріандру
  • 1 ч.л амли / індійський агрус
  • 3 ч.л касторової олії
  • 1 ч.л сандалової олї (або 10 крапель ефірного)
  • 1 ч.л фенхелю

Приготування:

  1. Всі інгредієнти розтопити на водяній бані (на маленькому вогні) протягом 10-15 хв.
  2. Нанести на волосся, тримати 30-40 хвилин.
  3. Змити шампунем.
  4. Сполоснути рисовою водою.

Рисова вода

Рис активно використовують в косметології, стоматології, дієтологи рекомендують вживати рис для схуднення. Ми ж рекомендуємо використовувати рис для стимулювання росту волосся, зміцнення та відновлення його структури, зменшення жирності та лупи. Також регулярне використання рису допомагає запобігти ранній появі сивини.

Інгредієнти:

  • 1 ст. білого рису
  • 1 л води

Є 3 способи приготування рисової води.

Спосіб 1:

  1. 1 ст. рису промити в мисці водою. Воду злити в раковину.
  2. Залити новою водою, відставити настоювати протягом 2 годин.

Спосіб 2:

  1. Зварити рис, зайву воду злити.
  2. Цим відваром сполоснути волосся.

Спосіб 3:

  1. Приготувати 1-м або 2-м способом .
  2. Залишити на ніч ферментуватися.

Ще більше перевірених рецептів краси ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент текста та натисніть Ctrl+Enter.

No Comments Yet

Comments are closed

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: