Канапе з лососевим тартаром

Інгредієнти:

  • філе слабосолоного лосося (без шкіри і кісток) – 100 г
  • кисле яблуко – ¼ шт.,
  • свіжий огірок – 2-3 кружальця,
  • червона цибуля (дрібна) – ½ шт.,
  • м’яка гірчиця – ½ ч.л.,
  • кріп – 2 гілочки,
  • хліб або багет – ½ шт.

Приготування:

  1. Зрізати з хліба кірки. Нарізати скибочками завтовшки 1,5 см.
  2. Філе лосося порубати ножем на дрібні кубики.
  3. Яблуко та огірок очистити від шкірки та порубати дуже дрібними кубиками.
  4. Червону цибулю очистити, сполоснути холодною водою, порубати дуже дрібними кубиками.
  5. Змішати лосось, яблуко, огірок та цибулю, додати гірчицю, ретельно перемішати.
  6. На хліб рівномірно виложити готовий тартар, прикрасити гілочками зелені.