Курячий суп з яблуками

Сьогодні ми приготуємо низькокалорійний курячий суп з яблуками, рисом та вершками.

 

Інгредієнти:

  • курячі крила — 4 шт. або куряче філе — 1 шт.
  • бурий рис — 2-3 ст.л.
  • вода — 1,5 — 2 л
  • морква — 2 шт.
  • цибуля — 2 шт.
  • цибуля-порей — 2 шт.
  • яблука — 2 шт.
  • вершки — 100 мл
  • приправа карі — 3 ч.л.
  • лавровий лист — 2 шт.
  • сіль — за смаком

Приготування:

  1. Зварити курячий бульйон (25-30 хвилин) без овочів та спецій.
  2. Бурий рис додати за 10 хвилин до закінчення варіння бульйону.
  3. Моркву потерти на крупну терку, дрібно порізати цибулю і кільцями цибулю-порей.
  4. Порізати кубиками яблука.
  5. Додати овочі в бульйон, вимкнути через 15 хвилин.
  6. Додати вершки, яблука, каррі, лавровий лист і сіль.
  7. Знову довести суп до кипіння, варити 1 хвилину, додати зелень і вимкнути.
  8. Дати настоятись 15-20 хвилин.

На цьому все: дивовижний курячий суп з яблуками — смачний, ситний, інтригуючий, ніжний, вершковий, пряний… — готовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент текста та натисніть Ctrl+Enter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: