Млинці, які завжди у всіх виходять

млинці

Звичайно, жодна Масляниця не обходиться без млинців. І у кожної господині, у кожного кухаря свій рецепт млинців. І нікому ніякі поради не потрібні. Але все ж, спробуємо дати кілька порад, як приготувати млинці, які завжди у всіх виходять, і робити їх дійсно просто. Сьогодні ми приготуємо млинці, які завжди у всіх виходять, за рецептом Валаамського монастиря.

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл,
  • яйця – 3 шт.,
  • пшеничне борошно – 1,5 ст.,
  • цукор – 0,5 ст.л.,
  • сіль – 0,5 ч.л.,
  • рослинна олія чи вершкове масло – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Муку перемішати з цукром та сіллю.
  2. Додати яйця та рослинну олію.
  3. Все перемішати у блендері.
  4. Перелити у пластикову пляшку.
  5. Для того щоб не подряпати сковорідку, сиру картоплю чи моркву надіти на виделку, занурити в вершкове масло та змазати сковорідку.
  6. Тісто рівномірно налити та випікати з обох сторін.

Головний секрет – готуйте з любов’ю!