Пісні страви

Олів’є з копченою скумбрією

Інгредієнти: картопля (середня) - 3 шт., морква - 1 шт., свіжий або солоний огірок - 1 шт., зелений горошок - 1 ст.л. невелика цибуля - 1/2 шт., копчена скумбрія - 100 г,…

Канапе з лососевим тартаром

Інгредієнти: філе слабосолоного лосося (без шкіри і кісток) - 100 г кисле яблуко - ¼ шт., свіжий огірок - 2-3 кружальця, червона цибуля (дрібна) - ½ шт., м'яка гірчиця - ½ ч.л.,…

Рулет з судака з креветками

Інгредієнти: філе судака - 400 г, філе лосося - 200 г, дрібні очищені заморожені креветки - 150 г, оливкова олія, сушений базилік, сіль, молотий чорний перець. Приготування: Із філе судака та лосося…

Різдвяний піст 28.11-06.01

Різдвяний піст є одним з 4х багатоденних постів. Ще його називають Пилипів піст, адже він починається після святкування пам'яті апостола Пилипа 27 листопада. Різдвяний піст триває 40 днів: починається 28 листопада та…
рецепт шпинат з грибами

Шпинат з грибами

Інгредієнти: шпинат свіжий – 150 г печериці – 200 г консервована кукурудза – 80 г кунжут – 1 ст. л. соєвий соус рослинна олія сіль перець Приготування: Печериці нарізати шматочками. Обсмажити на…