Салат із запечених перців та фети

Яскравий салат із запечених перців та фети неодмінно скрасить ясний чи похмурий день. А якщо ви візьмете перці різних кольорів, так страва виглядатиме ще більш нарядно!

Всього три основних інгредієнта, але їх поєднання то є дуже смачно.

Салат із запечених перців та фети можна подавати як самостійну страву, а можна використовувати в якості начинки для брускетти чи лаваша.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • болгарський перець – 4 шт.,
  • невелика червона цибулина – 1 шт.,
  • фета – 50 г,
  • оливкова олія,
  • сіль, мелений перець.

Приготування:

  1. Болгарські перці змастити оливковою олією. Запікати протягом 35-40 хвилин, в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці, періодично перевертати.
  2. З охолоджених перців зняти шкірку, видалити насіння і нарізати смужками. Дати стекти зайвій рідині, що утворилася.
  3. Фету дрібно розкришити.
  4. Цибулю нарізати півкільцями.
  5. Змішати перець з цибулею і фетою, додати оливкове масло, сіль і мелений перець за смаком.

Смачного!