Соус Песто з базиліку та м’яти

Інгредієнти:

  • 1 пучок зеленого базиліку,
  • 1 пучок м’яти,
  • 1 зубчик часнику,
  • сік 1/2 м’яти або лимону,
  • 1 ст.л. оливкової олії,
  • жменя кедрових горіхів,
  • 1/2 ч.л. солі,
  • чорний перець за смаком.

Соус Песто – універсальний соус, який чудово смакує як заправка до супу, як салат і просто як намазка на хліб. Зелень покращує травлення, тому песто особливо рекомендують вживати в якості добавки до важкої їжі. Цього разу приготуємо соус Песто з базиліку та м’яти.

Готується соус Песто з базиліку та м’яти дуже просто.

З’єднайте всі інгредієнти в ступці або блендері та подрібніть до однорідної консистенції… І смачний та корисний соус Песто з базиліку та м’яти готовий.

Зберігайте у холодильнику протягом тижня.