Суфле з курячої печінки

суфле з курячої печінки

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки,
  • 2 яйця,
  • 100 мл молока,
  • 150 г ріпчастої цибулі,
  • 150 г сирої моркви,
  • зелень, сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Печінку, моркву і цибулю пропустити через м’ясорубку.
  2. Яйця збити з сіллю і перцем, додати в печінку.
  3. Додати молоко, все ретельно перемішати.
  4. Форму для випічки застелити папіром для випічки, вилити приготовлену суміш.
  5. Духовку розігріти до 180С, випікати протягом 50 хвилин.
  6. Готовність перевірити за допомогою зубочистки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент текста та натисніть Ctrl+Enter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: