Гарбузово-гречане різотто

гречано-гарбузове різотто

Гарбузово-гречане різотто: пропонуємо цікавий рецепт корисного сніданку. Звичні та прості інгредієнти, мінімум часу і смачний та корисний сніданок готов.

Інгредієнти:

  • гречана крупа – 300 г
  • гарбуз – 300 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • оливкова олія – ​​1 ст.л.
  • ізюм – 1 ст.л.
  • грецькі горіхи – 4 шт.
  • шафран – 1 щіпка
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Гречану крупу промити.
  2. Гарбуз очистити та дрібно нарізати або натерти на крупній тертушці.
  3. Цибулю дрібно нарізати, часник розчавити і дрібно нарізати. Пасерувати на оливковій олії.
  4. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гречану крупу, зверху гарбуз.
  5. Залити гарячою водою (вода повинна покривати крупу і овочі на два пальця). Варити без кришки, постійно помішуючи.
  6. Коли вода наполовину випарується, додайте дрібку шафрану, ізюм, перець і сіль.

Готувати до готовності гречки, додаючи за необхідності трохи гарячої води. Гречка повинна розваритися (як ніби трохи в соусі), це один з головних ознак хорошого різотто! Подавайте зі свіжою пряною зеленню!

Смачного!

Ще більше смачних та корисних страв ТУТ