Сьогодні ми приготуємо ідеальний перекус – хрусткі, смачні та ароматні енергетичні баточники.
Для того щоб приготувати енергетичні батончики необхідно:
- 1 чашку вівсянки, 1/2 чашки гарбузового насіння та 1 чашку мигдалю викласти на папір для випічки та підсушити в розігрітій духовці протягом 10 хвилин.
- Збити в блендері: 1 чашку кураги, 1/4 чашки води, 1/4 чашки меду.
- Підсмажену вівсянку, мигдаль і гарбузове насіння змішати з подрібненою курагою.
- Додати по 1/2 чашки родзинок, зеленої гречки та сушеної журавлини.
- Все ретельно перемішати.
- Викласти досить щільним шаром на деко із папером для випічки.
- Випікати 20 хвилин при температурі 180°С.