Курячий суп з яблуками

Сьогодні ми приготуємо низькокалорійний курячий суп з яблуками, рисом та вершками.

 

Інгредієнти:

  • курячі крила – 4 шт. або куряче філе – 1 шт.
  • бурий рис – 2-3 ст.л.
  • вода – 1,5 – 2 л
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • цибуля-порей – 2 шт.
  • яблука – 2 шт.
  • вершки – 100 мл
  • приправа карі – 3 ч.л.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • сіль – за смаком

Приготування:

  1. Зварити курячий бульйон (25-30 хвилин) без овочів та спецій.
  2. Бурий рис додати за 10 хвилин до закінчення варіння бульйону.
  3. Моркву потерти на крупну терку, дрібно порізати цибулю і кільцями цибулю-порей.
  4. Порізати кубиками яблука.
  5. Додати овочі в бульйон, вимкнути через 15 хвилин.
  6. Додати вершки, яблука, каррі, лавровий лист і сіль.
  7. Знову довести суп до кипіння, варити 1 хвилину, додати зелень і вимкнути.
  8. Дати настоятись 15-20 хвилин.

На цьому все: дивовижний курячий суп з яблуками – смачний, ситний, інтригуючий, ніжний, вершковий, пряний… – готовий.