Сьогодні ми приготуємо низькокалорійний курячий суп з яблуками, рисом та вершками.
Інгредієнти:
- курячі крила – 4 шт. або куряче філе – 1 шт.
- бурий рис – 2-3 ст.л.
- вода – 1,5 – 2 л
- морква – 2 шт.
- цибуля – 2 шт.
- цибуля-порей – 2 шт.
- яблука – 2 шт.
- вершки – 100 мл
- приправа карі – 3 ч.л.
- лавровий лист – 2 шт.
- сіль – за смаком
Приготування:
- Зварити курячий бульйон (25-30 хвилин) без овочів та спецій.
- Бурий рис додати за 10 хвилин до закінчення варіння бульйону.
- Моркву потерти на крупну терку, дрібно порізати цибулю і кільцями цибулю-порей.
- Порізати кубиками яблука.
- Додати овочі в бульйон, вимкнути через 15 хвилин.
- Додати вершки, яблука, каррі, лавровий лист і сіль.
- Знову довести суп до кипіння, варити 1 хвилину, додати зелень і вимкнути.
- Дати настоятись 15-20 хвилин.
На цьому все: дивовижний курячий суп з яблуками – смачний, ситний, інтригуючий, ніжний, вершковий, пряний… – готовий.