Морквяні панкейки: корисний сніданок

морквяні панкейки

Морквяні панкейки – смачний та корисний початок вихідних! На вихідні є чудова нагода поласувати себе смачними та корисними морквяними панкейками. Особливо, коли в будні традиційно на сніданок корисні смузі, вівсянка або омлет. Тож готуємо та насолоджуємось! Морквяні панкейки прості, смачні та корисні.

Інгредієнти (4 шт.):
  • 200 г тертої на дрібній тертці солодкої моркви
  • 1 яйце
  • 125 мл кефіру або ряжанки
  • 100 г кукурудзяної муки
  • 1/2 ч.л. розпушувача
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 пакетик ванільного цукру
Приготування:
  1. Яйце змішати з цукром, кефіром чи ряжанкою, додати моркву, олію. Все ретельно перемішати.
  2. Додати борошно і розпушувач, знову все перемішати.
  3. Випікати до золотистого відтінку.
  4. Подавати зі сметаною, натуральним йогуртом або джемом.

Ще більше простих, смачних та корисних рецептів у рубриці Смачні рецепти.