Ніби зміїна юшка

змеїна юшка

– У вас незвичайний курячий бульйон. Можна мені ще тарілочку?
Звичайно, прошу, якщо вам подобається. Тільки це не курячий бульйон, а суп із змій. Їжте на здоров’я!
– Гей, ще трохи курячого бульйону? Який суп!
– Ні, Джонні Гарден, я не люблю зміїний суп!

Із фільму “Вірна рука – друг індіанців”

Сьогодні ми приготуємо ніби зміїну юшку – смачну, просту, поживну та корисну, яка так сподобалась Джоні Гардену з фільму “Вірна рука – друг індіанців”.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля зелена,
  • яєчний білок – 2 шт.
  • лавровий лист

Приготування:

  1. Залити холодною водою куряче філе, моркву та цибулю, посолити.
  2. Після того, як бульйон закипить, зменшити вогонь та зняти пінку.
  3. Варити 20 хвилин. Витягнути все. Овочі – викинути, а м’ясо порізати на шматки та повернути до каструлі.
  4. Додати лаврового листа.
  5. У мисці збити яйце і потроху вливати в юшку, закручуючи ложкою воронку.
  6. Дрібно порізати зелену цибулю, додати її до юшки.
  7. Вимикнути вогонь і дати настоятися 15-20 хвилин.

Сохранить