– У вас незвичайний курячий бульйон. Можна мені ще тарілочку?
– Звичайно, прошу, якщо вам подобається. Тільки це не курячий бульйон, а суп із змій. Їжте на здоров’я!
– Гей, ще трохи курячого бульйону? Який суп!
– Ні, Джонні Гарден, я не люблю зміїний суп!
Із фільму “Вірна рука – друг індіанців”
Сьогодні ми приготуємо ніби зміїну юшку – смачну, просту, поживну та корисну, яка так сподобалась Джоні Гардену з фільму “Вірна рука – друг індіанців”.
Інгредієнти:
- куряче філе – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- цибуля зелена,
- яєчний білок – 2 шт.
- лавровий лист
Приготування:
- Залити холодною водою куряче філе, моркву та цибулю, посолити.
- Після того, як бульйон закипить, зменшити вогонь та зняти пінку.
- Варити 20 хвилин. Витягнути все. Овочі – викинути, а м’ясо порізати на шматки та повернути до каструлі.
- Додати лаврового листа.
- У мисці збити яйце і потроху вливати в юшку, закручуючи ложкою воронку.
- Дрібно порізати зелену цибулю, додати її до юшки.
- Вимикнути вогонь і дати настоятися 15-20 хвилин.