Тибетський молочний гриб, або кефірні зерна

Коли нам двадцять, ми весело проводимо час, ми радіємо життю, ми насолоджуємось усілякими смаколиками та не замислюємося про своє здоров’я. А маркетингові технології ХХІ століття забезпечують для цього всі умови. Особливо це стосується харчової промисловості. У магазинах – величезний асортимент різноманітних солодощів та кондитерських виробів, ковбас та м’ясних виробів,
консервів та копченостей. А ось, чи є там хоча б щось натуральне – відомо тільки виробникам. Гадаю, що ні.

Натуральні та корисні продукти у наш час – це велика рідкість, адже сучасні виробники додають до своєї продукції ароматизатори, консерванти, барвники та емульгатори. Тобто все те, що робить їжу “мертвою”. Замислюємось ми про про своє  харчування лише тоді, коли організм нам починає нагадувати про це усіма можливими способами.

Як то кажуть – за все треба платити. Ми і платимо – найдорожчу ціну. Адже своїми руками за власноруч зароблені кошти руйнуємо чи вбиваємо найдорожче, що в нас є – наше здоров’я. У наш час люди старішають частіше, а хвороби людей похилого віку навпаки – молодшають. Виною цьому є неправильне харчування та екологія.

Наш організм не здатен засвоїти “мертву їжу”. У процесі перетравлення вона гниє та виділяє токсичну отруту. З кишечника токсична отрута потрапляє в кров та розноситься по усьому організму, отруюючи всі органи та вбиваючи нас зсередини. Тому ми живемо лише до 70 років замість 200, як розрахований наш життєвий ресурс. Прогрес харчових технологій зробив нас заручниками цього прогресу.

Тому вирішивши проблему гниття їжі в організмі, очистивши організм та поліпшивши його загальний стан, ми можемо продовжити молодість та уповільнити процес старіння. Одним з головних наших помічників та природним цілителем може стати Тибетський молочний гриб.

Що таке Тибетський молочний гриб

Тибетський молочний гриб – це колонія мікроорганізмів, яка утворилася в процесі тривалого розвитку. Ці мікроорганізми навчились жити разом та бути цілісним організмом, тобто рости, розмножуватись і передавати свою структуру та властивості наступним поколінням.

Ззовні гриб виглядає як грудочки сиру чи вареного рису. Колір – жовто-білий. У початковій стадії діаметр грудочок 5-6 мм, а дозрілих грудочок – 40-60 мм. Розростаючись, грибок стає схожим на суцвіття цвітної капусти.

Заливаючи живий гриб звичайним молоком, ми отримуємо смачний та дуже корисний кефір – справжній пробіотик, який містить в достатній кількості необхідні для нашого організму мікроби. Потрапляючи в органи травлення, кефір починає процес генерального прибирання організму, приводить у повний порядок мікрофлору шлунково-кишкового тракту, нейтралізує і виводить з
організму отруту, яка утворюється внаслідок гниття їжі в кишечнику.

Також він виводить з організму радіонукліди, залишки антибіотиків і інших речовин фармацевтичної індустрії, а також сполуки важких металів, які потрапляють в наш організм разом з міським повітрям та із водою з міського водопроводу.

Кефір з молочного гриба – це дуже потужний, при цьому нешкідливий і безпечний для людського організму природний антибіотик, який не вбиває, а навпаки відновлює мікрофлору кишечника.

Позитивна дія тибетського молочного гриба підтверджена лікарями та вченими з усього світу.

Тибетський молочний гриб: корисні властивості

  • очищає судини,
  • нормалізує артеріальний тиск,
  • знижує рівень цукру в крові,
  • за 2-3 роки можна вилікувати сильну гіпертонію,
  • зменшує головний біль,
  • уповільнює зростання ракових клітин,
  • розсмоктує пухлини,
  • захищає кишкову флору від загибелі корисних бактерій (при прийомі разом з ліками, згладжує їх численні побічні дії),
  • виводить патогенні і хвороботворні мікроорганізми та інші небезпечні для нашого здоров’я сполуки,
  • загоює виразки в шлунково-кишковому тракті,
  • має жовчогінну та спазмолітичну дію,
  • виводить солі, що відклалися в суглобах,
  • виводить «каміння» з нирок і жовчного міхура, які він розчиняє,
  • має протимікробну, протизапальну та ранозагоювальну дію,
  • лікує пародонтоз та стоматит,
  • лікує остеохондроз, артрит та ревматизм,
  • зміцнює імунну систему,
  • прискорює одужання після грипу, ГРЗ та ГРВІ,
  • нормалізує апетит,
  • знімає втому,
  • покращує сон,
  • позбавляє від безсоння,
  • позбавляє депресивних розладів, ВСД та СДВГ,
  • підвищує тонус та працездатність,
  • поліпшує пам’ять, концентрацію та увагу,
  • омолоджує шкіру і кожну клітинку людського організму,
  • зміцнює волосся,
  • відновлює і зміцнює потенцію,
  • сприяє нормалізації обміну речовин,
  • знижує надлишкову вагу,
  • використовується при лікуванні ожиріння,
  • лікує захворювання легень, печінки, жовчного міхура та нирок,
  • допомагає при алергії – він її повністю виліковує шляхом усунення самих причин.

Як лікує Тибетський гриб

Основна мікрофлора Тибетського молочного гриба – це молочнокислі палички,
оцтовокислі бактерії, дріжджові грибки та аромато-утворюючі мікроорганізми, які у
процесі бродіння проходять через ланцюжок дивовижних перетворень.

Молочнокислі палички запускають процес молочнокислого бродіння, а дріжджові грибки перетворюють молочний цукор в етиловий спирт. Потім підключаються оцтовокислі бактерії та утворюється етанол.

У результаті цих процесі через добу ми отримуємо мегакорисний напій, якій за смаком нагадує кефір та складається з молочної кислоти, вуглекислого газу, етилового спирту, цілого арсеналу мікроелементів, 25 вітамінів, 4 видів молочного цукру, фолієвої кислоти, натуральних антибіотиків, величезної кількості ферментів, органічних кислот, білків та вуглеводів.

Ще молочний кефір містить величезну кількість живих клітин – молочнокислих
бактерій, до мільярда в кожному грамі, або до 1-2% маси продукту. Живильні
речовини кефіру самі добре засвоюються та стимулюють засвоєння
поживних речовин інших продуктів. Все це надає Тибетському молочному кефіру дієтичні та лікувальні властивості.

У результаті молочнокислого і спиртового бродіння зміст більшості вітамінів у
кисломолочних продуктах зростає (за винятком ніацину). За рахунок зміни головних
складових частин молока, сквашене молоко перетравлюється легше, ніж натуральне.

Якщо ваш організм не засвоює лактозу, ферментовані молочні продукти можна вживати без ризику кишкових розладів, тому що вміст лактози в таких продуктах різко падає завдяки дії закваски на мікрофлору.

Кисломолочні напої у дитячому харчуванні займають особливе місце, тому що у
порівнянні з сухими сумішами мають більш високу фізіологічність. У дітей знижується алергічна реакція.

Результатами досліджень було підтверджено, що молочнокислі бактерії запобігають
розвитку онкології. Молочнокислі бактерії спонукають імунну систему мобілізувати всі сили організму на боротьбу з раковими клітинами, і нейтралізують дію так званих
ферментів, які є головними винуватцями розростання ракових клітин в кишечнику.

Медики вважають, що щоденне вживання кефіру в кількості 500 г є ефективним
заходом профілактики раку.

Незважаючи на кислоти, які входять до складу кефіру, він відноситься до продуктів
харчування, які нейтралізують кислоти. Також кефір сприяє утворенню важливих
ферментів, завдяки яким у шлунку утворюється менше кислоти, що викликає відчуття печіння.

Детально про склад Тибетського молочного гриба та його дією на організм можна
почитати на сторінці “Склад продукту”.

Звісно, що кефірний гриб – це не панацея від усіх хвороб, але допомогти з ними
впоратися, прискорити процес одужання, зміцнити організм і уповільнити процес
старіння він в змозі.