Готуємо слабосолоний лосось з апельсином. Смак апельсина в рибі відсутній. Риба не мокра, упруга, добре нарізається та… викликає залежність )).
Інгредієнти:
- 600-700 г філе лосося
- 5 ст.л. крупної солі
- 1 ст.л. цукру
- цедра 2-х апельсинів та 1 лимона
- фреш 1 апельсина
- 2 ст.л. коньяка
Приготування:
- Зробіть апельсинову сіль. Для цього змішайте сіль, цукор та цедру.
- У ємність покладіть 2/3 апельсинової солі, зверху – філе лосося.
- Присипте апельсиновою сіллю, яка залишилась.
- Вичавіть сік 1 апельсина, додайте коньяк та полийте рибу.
- Накрийте та приберіть рибу в холодильник на 4-5 годин (краще на ніч).
- Промийте рибу, промокніть паперовим рушником.
Насолоджуйтесь!