Інгредієнти:
- картопля (середня) – 3 шт.,
- морква – 1 шт.,
- свіжий або солоний огірок – 1 шт.,
- зелений горошок – 1 ст.л.
- невелика цибуля – 1/2 шт.,
- копчена скумбрія – 100 г,
- пісний майонез – 1-3 ст.л.,
- зелень – 1 гілочка,
- сіль, молотий чорний перець.
Приготування:
- Картоплю та моркву ретельно вимити, сварити “в мундирі”, охолодити.
- Варені овочі почистити, нарізати середніми кубиками.
- Копчену скумбрію та огірок нарізати середніми кубиками.
- Цибулю почистити та нарізати дрібними кубиками.
- Змішати нарізані овочі, рибу, зелений горошок, посолити, поперчити.
- Заправити салат майонезом, перемішати.
- Подавати пісний салат Олів’є зі скумбрією охолодженим, прикрасив гілочкою. зелені.