Олів’є з копченою скумбрією

Інгредієнти:

  • картопля (середня) – 3 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • свіжий або солоний огірок – 1 шт.,
  • зелений горошок – 1 ст.л.
  • невелика цибуля – 1/2 шт.,
  • копчена скумбрія – 100 г,
  • пісний майонез – 1-3 ст.л.,
  • зелень – 1 гілочка,
  • сіль, молотий чорний перець.

Приготування:

  1. Картоплю та моркву ретельно вимити, сварити “в мундирі”, охолодити.
  2. Варені овочі почистити, нарізати середніми кубиками.
  3. Копчену скумбрію та огірок нарізати середніми кубиками.
  4. Цибулю почистити та нарізати дрібними кубиками.
  5. Змішати нарізані овочі, рибу, зелений горошок, посолити, поперчити.
  6. Заправити салат майонезом, перемішати.
  7. Подавати пісний салат Олів’є зі скумбрією охолодженим, прикрасив гілочкою. зелені.