- Вживання цукру сприяє зниженню імунітету.
- Вживання цукру викликає порушення мінерального обміну.
- Вживання цукру робить нервову систему нестабільною, тобто призводить до капризів, дратівливості, хвилювання та порушення уваги.
- Вживання цукру може викликати значне підвищення рівня тригліцеридів.
- Вживання цукру сприяє зниженню опірності бактеріальних інфекцій.
- Вживання цукру може викликати пошкодження нирок.
- Вживання цукру знижує рівень ліпопротеїдів високої щільності.
- Вживання цукру призводить до дефіциту мікроелемента хрому.
- Вживання цукру сприяє розвитку онкозахворювань, особливо, виникненню раку молочної залози та яєчників, кишечника, передміхурової залози, прямої кишки.
- Вживання цукру збільшує рівень глюкози та інсуліну, що може призвести до цукрового діабету.
- Вживання цукру викликає дефіцит мікроелемента міді.
- Вживання цукру порушує всмоктування кальцію і магнію.
- Вживання цукру погіршує зір.
- Вживання цукру збільшує концентрацію нейромедіатора серотоніна.
- Вживання цукру може викликати гіпоглікемію (зниження рівня глюкози).
- Вживання цукру сприяє підвищенню кислотності при перетравленні їжі.
- Вживання цукру у дітей може підвищити рівень адреналіну.
- У пацієнтів з порушеннями шлунково-кишкового тракту вживання цукру призводить до порушення всмоктування поживних речовин.
- Вживання цукру прискорює настання вікових змін.
- Вживання цукру сприяє розвитку алкоголізму.
- Вживання цукру викликає карієс.
- Вживання цукру сприяє ожирінню.
- Вживання цукру збільшує ризик розвитку виразкового коліту.
- Вживання цукру призводить до загострення виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки.
- Вживання цукру може призвести до розвитку артриту.
- Вживання цукру провокує напади бронхіальної астми.
- Вживання цукру сприяє виникненню грибкових захворювань (збудники – Candida albicans).
- Вживання цукру може викликати утворення каміння в жовчному міхурі.
- Вживання цукру збільшує ризик розвитку ішемічної хвороби серця.
- Вживання цукру може служити причиною виникнення гострого апендициту.
- Вживання цукру може викликати розсіяний склероз.
- Вживання цукру сприяє появі геморою.
- Вживання цукру сприяє розвитку варикозного розширення вен.
- Вживання цукру сприяє підвищенню рівня глюкози та інсуліну у жінок, що користуються гормональними протизаплідними таблетками.
- Вживання цукру сприяє виникненню пародонтозу.
- Вживання цукру збільшує ризик розвитку остеопорозу.
- Вживання цукру збільшує кислотність слини.
- Вживання цукру може порушити чутливість до інсуліну.
- Вживання цукру призводить до зниження толерантності до глюкози.
- Вживання цукру може знизити вироблення гормону росту.
- Вживання цукру може призвести до збільшення рівня холестерину.
- Вживання цукру сприяє підвищенню систолічного артеріального тиску.
- У дітей вживання цукру викликає сонливість.
- Вживання цукру сприяє появі головного болю.
- Вживання цукру порушує всмоктування білків.
- Вживання цукру служить причиною харчової алергії.
- Вживання цукру сприяє розвитку діабету.
- У вагітних вживання цукру викликає токсикоз.
- Вживання цукру сприяє появі екземи у дітей.
- Вживання цукру може призвести до розвитку серцево-судинних захворювань.
- Вживання цукру призводить до порушення до структури ДНК.
- Вживання цукру призводить до порушення структури білків.
- Вживання цукру сприяє змінам структури колагену.
- Вживання цукру сприяє ранній появі зморшок.
- Вживання цукру призводить до розвитку катаракти.
- Вживання цукру сприяє виникненню емфіземи легень.
- Вживання цукру провокує розвиток атеросклерозу.
- Вживання цукру сприяє підвищенню вмісту ліпопротеїдів низької щільності.
- Вживання цукру призводить до появи в кровотоці вільних радикалів.
- Вживання цукру знижує функціональну активність ферментів.
Якщо виключите зі свого раціону продукти, що містять цукор та відмовитись від чаю з цукром, алкоголю, солодощів та інших похідних цукру, то організм буде радувати вас міцним здоров’ям та довголіттям.