Інгредієнти:
- філе слабосолоного лосося (без шкіри і кісток) – 100 г
- кисле яблуко – ¼ шт.,
- свіжий огірок – 2-3 кружальця,
- червона цибуля (дрібна) – ½ шт.,
- м’яка гірчиця – ½ ч.л.,
- кріп – 2 гілочки,
- хліб або багет – ½ шт.
Приготування:
- Зрізати з хліба кірки. Нарізати скибочками завтовшки 1,5 см.
- Філе лосося порубати ножем на дрібні кубики.
- Яблуко та огірок очистити від шкірки та порубати дуже дрібними кубиками.
- Червону цибулю очистити, сполоснути холодною водою, порубати дуже дрібними кубиками.
- Змішати лосось, яблуко, огірок та цибулю, додати гірчицю, ретельно перемішати.
- На хліб рівномірно виложити готовий тартар, прикрасити гілочками зелені.