Інгредієнти:
- філе судака – 400 г,
- філе лосося – 200 г,
- дрібні очищені заморожені креветки – 150 г,
- оливкова олія,
- сушений базилік, сіль, молотий чорний перець.
Приготування:
- Із філе судака та лосося видалити кістки. Двічі пропустити через м’ясорубку, посолити, поперчити, додати дрібку базиліка, перемішати.
- Креветки розморозити, прогріти у киплячій підсоленій воді протягом 1 хв., охолодити.
- Креветки додати до фаршу, перемішати.
- Прямокутний шматок фольги змастити олією. На один край викласти фарш шаром 3-4 см, розрівняти його. Потім дуже щільно завернути фарш у фольгу так, щоб всередині фольги не залишилось пустот. Скрутити фольгу, як фантик у цукерки, з обох кінців рулету. Краще скручувати одночасно з обох кінців, при цьому один кінець скручувати по часовій стрілці, другий – проти часової Це зробить рулет ще більш щільним, та він не розвернеться під час запікання.
- Готовий рулет положити на деко та поставити в духовку, розігріту до 160С, на 30 хвилин.
- Готовий рулет охолодити, потім витягти з фольги. Нарізати поперек під кутом на куски товщиною 0,5-1 см.