Інгредієнти:
- 1 пучок зеленого базиліку,
- 1 пучок м’яти,
- 1 зубчик часнику,
- сік 1/2 м’яти або лимону,
- 1 ст.л. оливкової олії,
- жменя кедрових горіхів,
- 1/2 ч.л. солі,
- чорний перець за смаком.
Соус Песто – універсальний соус, який чудово смакує як заправка до супу, як салат і просто як намазка на хліб. Зелень покращує травлення, тому песто особливо рекомендують вживати в якості добавки до важкої їжі. Цього разу приготуємо соус Песто з базиліку та м’яти.
Готується соус Песто з базиліку та м’яти дуже просто.
З’єднайте всі інгредієнти в ступці або блендері та подрібніть до однорідної консистенції… І смачний та корисний соус Песто з базиліку та м’яти готовий.
Зберігайте у холодильнику протягом тижня.