Яскравий салат із запечених перців та фети неодмінно скрасить ясний чи похмурий день. А якщо ви візьмете перці різних кольорів, так страва виглядатиме ще більш нарядно!
Всього три основних інгредієнта, але їх поєднання то є дуже смачно.
Салат із запечених перців та фети можна подавати як самостійну страву, а можна використовувати в якості начинки для брускетти чи лаваша.
Інгредієнти (на 4 порції):
- болгарський перець – 4 шт.,
- невелика червона цибулина – 1 шт.,
- фета – 50 г,
- оливкова олія,
- сіль, мелений перець.
Приготування:
- Болгарські перці змастити оливковою олією. Запікати протягом 35-40 хвилин, в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці, періодично перевертати.
- З охолоджених перців зняти шкірку, видалити насіння і нарізати смужками. Дати стекти зайвій рідині, що утворилася.
- Фету дрібно розкришити.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Змішати перець з цибулею і фетою, додати оливкове масло, сіль і мелений перець за смаком.
Смачного!