Мультизернові крекери

Ці неймовірні мультизернові крекери складаються з цілого насіння, яке є дуже корисним для нашого організму. Адже, насіння багате корисним рослинним білком і клітковиною, яка працює немов мітла в вашому організмі, ніжно і дбайливо очищаючи його від шлаків, що накопичилися. Головне знати міру і не з’їсти все за один раз;)

Інгредієнти:

  • 200 г насіння соняшнику
  • 100 г насіння льону
  • 75 г насіння гарбуза
  • 50 г насіння кунжуту
  • 300 г вівсяних пластівців
  • 2 ст.л. вівсяного або гречаного борошна
  • 1 ½ ч.л. морської солі
  • 1/2 ч.л. будь-якого підсолоджувача
  • 250 мл води (дивитися по густоті)
  • 3 ст.л. оливкового масла
  • часниковий порошок, розмарин, чебрець або інші приправи (за смаком)

Приготування:

  1. Змішайте всі сухі інгредієнти.
  2. Змішайте воду та оливкову олію. Добре перемішайте.
  3. З’єднайте суху і мокру частини, і добре перемішайте. ВАЖЛИВО: тісто має бути дуже тугим і добре тримати форму. Якщо воно вам здасться сухуватим, додайте трохи води.
  4. Розділіть тісто на дві частини. Змастіть пергамент олією. Покладіть кожну частину тіста між двома листами пергаменту. Розкатайте в тонкий шар.
  5. Заберіть верхній шар пергаменту, акуратно наріжте тісто на квадрати або прямокутники, піддайте виделкою або лопаткою і перенесіть на змащене маслом деко.
  6. Випікайте мультизернові крекери протягом 15 хвилин з одного боку і 10 хвилин з іншого, при температурі 170-180 градусів Цельсія. Спостерігайте за ними, головне не перетримати.

Перевіряємо на готовність, тут все просто: ламається і хрумтить, значить все ок;)

Ще більше рецепті смачних та корисних страв в рубриці Смачні рецепти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент текста та натисніть Ctrl+Enter.

No Comments Yet

Comments are closed

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: